Tamil Meaning of alethic logic
அலெதிக் லாஜிக்
Other Tamil words related to அலெதிக் லாஜிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alethic logic
- aletaster => அலெட்டாஸ்டர்
- alestake => அலெஸ்டேக்
- alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி
- alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ்
- alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி
- alertness => விழிப்பு
- alertly => எச்சரிக்கையுடன்
- alerting => எச்சரிக்கை
- alert => எச்சரிக்கை
- aleppo grass => அலெப்போ புல்
- alethiology => அலெத்தியாலஜி
- alethoscope => அலெதோஸ்கோப்
- aletris => எலெட்ரிஸ்
- aletris aurea => அலெட்ரிஸ் ஆரியா
- aletris farinosa => அலெட்ரிஸ் ஃபரினோசா
- aletta jacobs => அலெட்டா ஜேகப்ஸ்
- aleuria aurantia => அலேரியா ஆரண்ஷியா
- aleurites => அலியூரைட்ஸ்
- aleurites fordii => அலூரைட்டஸ் போர்டி
- aleurites moluccana => அலுரைட்ஸ் மோலுக்கானா
Definitions and Meaning of alethic logic in English
alethic logic (n)
the modal logic of necessity and possibility and contingency
FAQs About the word alethic logic
அலெதிக் லாஜிக்
the modal logic of necessity and possibility and contingency
No synonyms found.
No antonyms found.
aletaster => அலெட்டாஸ்டர், alestake => அலெஸ்டேக், alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி, alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ், alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி,