Tamil Meaning of alestake
அலெஸ்டேக்
Other Tamil words related to அலெஸ்டேக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alestake
- alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி
- alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ்
- alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி
- alertness => விழிப்பு
- alertly => எச்சரிக்கையுடன்
- alerting => எச்சரிக்கை
- alert => எச்சரிக்கை
- aleppo grass => அலெப்போ புல்
- aleppo boil => அலெப்போ கொதி
- aleppo => அலெப்போ
- aletaster => அலெட்டாஸ்டர்
- alethic logic => அலெதிக் லாஜிக்
- alethiology => அலெத்தியாலஜி
- alethoscope => அலெதோஸ்கோப்
- aletris => எலெட்ரிஸ்
- aletris aurea => அலெட்ரிஸ் ஆரியா
- aletris farinosa => அலெட்ரிஸ் ஃபரினோசா
- aletta jacobs => அலெட்டா ஜேகப்ஸ்
- aleuria aurantia => அலேரியா ஆரண்ஷியா
- aleurites => அலியூரைட்ஸ்
Definitions and Meaning of alestake in English
alestake (n.)
A stake or pole projecting from, or set up before, an alehouse, as a sign; an alepole. At the end was commonly suspended a garland, a bunch of leaves, or a bush.
FAQs About the word alestake
அலெஸ்டேக்
A stake or pole projecting from, or set up before, an alehouse, as a sign; an alepole. At the end was commonly suspended a garland, a bunch of leaves, or a bush
No synonyms found.
No antonyms found.
alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி, alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ், alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி, alertness => விழிப்பு, alertly => எச்சரிக்கையுடன்,