Tamil Meaning of alethoscope
அலெதோஸ்கோப்
Other Tamil words related to அலெதோஸ்கோப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alethoscope
- alethiology => அலெத்தியாலஜி
- alethic logic => அலெதிக் லாஜிக்
- aletaster => அலெட்டாஸ்டர்
- alestake => அலெஸ்டேக்
- alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி
- alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ்
- alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி
- alertness => விழிப்பு
- alertly => எச்சரிக்கையுடன்
- alerting => எச்சரிக்கை
- aletris => எலெட்ரிஸ்
- aletris aurea => அலெட்ரிஸ் ஆரியா
- aletris farinosa => அலெட்ரிஸ் ஃபரினோசா
- aletta jacobs => அலெட்டா ஜேகப்ஸ்
- aleuria aurantia => அலேரியா ஆரண்ஷியா
- aleurites => அலியூரைட்ஸ்
- aleurites fordii => அலூரைட்டஸ் போர்டி
- aleurites moluccana => அலுரைட்ஸ் மோலுக்கானா
- aleuromancy => அலியூரோமான்சி
- aleurometer => அலெரோமீட்டர்
Definitions and Meaning of alethoscope in English
alethoscope (n.)
An instrument for viewing pictures by means of a lens, so as to present them in their natural proportions and relations.
FAQs About the word alethoscope
அலெதோஸ்கோப்
An instrument for viewing pictures by means of a lens, so as to present them in their natural proportions and relations.
No synonyms found.
No antonyms found.
alethiology => அலெத்தியாலஜி, alethic logic => அலெதிக் லாஜிக், aletaster => அலெட்டாஸ்டர், alestake => அலெஸ்டேக், alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி,