Gujarati Meaning of albert speer
અલ્બર્ટ સ્પીયર
Other Gujarati words related to અલ્બર્ટ સ્પીયર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert speer
- albert schweitzer => આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
- albert sabin => આલ્બર્ટ સાબિન
- albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન
- albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
- albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન
- albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ
- albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert => આલ્બર્ટ
- albert szent-gyorgyi => અલ્બર્ટ સેન્ટ-ગ્યોર્જી
- albert von szent-gyorgyi => એલ્બર્ટ વોન સેન્ટ-જ્યોર્જી
- albert ware => આલ્બર્ટ વેર
- alberta => આલ્બેર્ટા
- alberti => આલ્બર્ટી
- albertite => અલ્બર્ટાઇટ
- alberto giacometti => આલ્બર્ટો ગિયાકોમેટ્ટિ
- albertype => આલ્બર્ટ્ટાઈપ
- albescence => શ્વેતાભતા
- albescent => અલ્બેસેંટ
Definitions and Meaning of albert speer in English
albert speer (n)
German Nazi architect who worked for Hitler (1905-1981)
FAQs About the word albert speer
અલ્બર્ટ સ્પીયર
German Nazi architect who worked for Hitler (1905-1981)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert schweitzer => આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર, albert sabin => આલ્બર્ટ સાબિન, albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન, albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ, albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન,