Gujarati Meaning of albert sabin
આલ્બર્ટ સાબિન
Other Gujarati words related to આલ્બર્ટ સાબિન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert sabin
- albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન
- albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
- albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન
- albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ
- albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert => આલ્બર્ટ
- albers-schonberg disease => અલ્બર્સ-શોનબર્ગ રોગ
- albers => અલ્બર્સ
- albert schweitzer => આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
- albert speer => અલ્બર્ટ સ્પીયર
- albert szent-gyorgyi => અલ્બર્ટ સેન્ટ-ગ્યોર્જી
- albert von szent-gyorgyi => એલ્બર્ટ વોન સેન્ટ-જ્યોર્જી
- albert ware => આલ્બર્ટ વેર
- alberta => આલ્બેર્ટા
- alberti => આલ્બર્ટી
- albertite => અલ્બર્ટાઇટ
- alberto giacometti => આલ્બર્ટો ગિયાકોમેટ્ટિ
- albertype => આલ્બર્ટ્ટાઈપ
Definitions and Meaning of albert sabin in English
albert sabin (n)
United States microbiologist (born in Poland) who developed the Sabin vaccine that is taken orally against poliomyelitis (born 1906)
FAQs About the word albert sabin
આલ્બર્ટ સાબિન
United States microbiologist (born in Poland) who developed the Sabin vaccine that is taken orally against poliomyelitis (born 1906)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન, albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ, albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન, albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ, albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ,