Gujarati Meaning of albert francis charles augustus emmanuel
અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
Other Gujarati words related to અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert francis charles augustus emmanuel
- albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન
- albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ
- albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert => આલ્બર્ટ
- albers-schonberg disease => અલ્બર્સ-શોનબર્ગ રોગ
- albers => અલ્બર્સ
- alben william barkley => અલબેન વિલિયમ બાર્કલી
- alben barkley => અલ્બન બાર્કલી
- albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન
- albert sabin => આલ્બર્ટ સાબિન
- albert schweitzer => આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
- albert speer => અલ્બર્ટ સ્પીયર
- albert szent-gyorgyi => અલ્બર્ટ સેન્ટ-ગ્યોર્જી
- albert von szent-gyorgyi => એલ્બર્ટ વોન સેન્ટ-જ્યોર્જી
- albert ware => આલ્બર્ટ વેર
- alberta => આલ્બેર્ટા
- alberti => આલ્બર્ટી
- albertite => અલ્બર્ટાઇટ
Definitions and Meaning of albert francis charles augustus emmanuel in English
albert francis charles augustus emmanuel (n)
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
FAQs About the word albert francis charles augustus emmanuel
અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન, albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ, albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ, albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન, albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન,