Gujarati Meaning of albert schweitzer
આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
Other Gujarati words related to આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert schweitzer
- albert sabin => આલ્બર્ટ સાબિન
- albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન
- albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ
- albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન
- albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ
- albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert => આલ્બર્ટ
- albers-schonberg disease => અલ્બર્સ-શોનબર્ગ રોગ
- albert speer => અલ્બર્ટ સ્પીયર
- albert szent-gyorgyi => અલ્બર્ટ સેન્ટ-ગ્યોર્જી
- albert von szent-gyorgyi => એલ્બર્ટ વોન સેન્ટ-જ્યોર્જી
- albert ware => આલ્બર્ટ વેર
- alberta => આલ્બેર્ટા
- alberti => આલ્બર્ટી
- albertite => અલ્બર્ટાઇટ
- alberto giacometti => આલ્બર્ટો ગિયાકોમેટ્ટિ
- albertype => આલ્બર્ટ્ટાઈપ
- albescence => શ્વેતાભતા
Definitions and Meaning of albert schweitzer in English
albert schweitzer (n)
French philosopher and physician and organist who spent most of his life as a medical missionary in Gabon (1875-1965)
FAQs About the word albert schweitzer
આલ્બર્ટ શ્વાઇત્ઝર
French philosopher and physician and organist who spent most of his life as a medical missionary in Gabon (1875-1965)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert sabin => આલ્બર્ટ સાબિન, albert michelson => અલ્બર્ટ માઇકલસન, albert francis charles augustus emmanuel => અલ્બર્ટ ફ્રાન્સિસ ચાર્લ્સ ઑગસ્ટ્સ ઇમાનુએલ, albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન, albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ,