Tamil Meaning of vladimir lenin
விளாடிமிர் லெனின்
Other Tamil words related to விளாடிமிர் லெனின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of vladimir lenin
- vladimir ilyich ulyanov => விளாடிமர் இலிச் உல்யனோவ்
- vladimir ilyich lenin => விளாடிமிர் இலிச் லெனின்
- vladimir ilich ulyanov => வ்ளாடிமிர் இலிச் உல்யானோவ்
- vladimir ilich lenin => விளாடிமிர் இல்யிச் லெனின்
- vladimir horowitz => விளாடிமிர் ஹோரோவிட்ஸ்
- v-j day => வி-ஜே நாள்
- vizsla => விஸ்லா
- vizor => தொப்பியின் முன் பகுதி
- vizir => வஜீர்
- viziership => வஜீர் பதவி
- vladimir putin => விளாடிமிர் புடின்
- vladimir vladimirovich mayakovski => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் மாயகோவ்ஸ்கி
- vladimir vladimirovich nabokov => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் நாபொகோவ்
- vladimir vladimirovich putin => விளாடிமர் விளாடிமிரோவிச் புடின்
- vladivostok => விளாடிவொஸ்டாக்
- vlaminck => வ்லாமின்க்
- vldl => விஎல்டிஎல்
- vlf => VL தொழில்நுட்பம்
- vlissmaki => வோலிஸ்மாக்கி
- vocable => சொல்
Definitions and Meaning of vladimir lenin in English
vladimir lenin (n)
Russian founder of the Bolsheviks and leader of the Russian Revolution and first head of the USSR (1870-1924)
FAQs About the word vladimir lenin
விளாடிமிர் லெனின்
Russian founder of the Bolsheviks and leader of the Russian Revolution and first head of the USSR (1870-1924)
No synonyms found.
No antonyms found.
vladimir ilyich ulyanov => விளாடிமர் இலிச் உல்யனோவ், vladimir ilyich lenin => விளாடிமிர் இலிச் லெனின், vladimir ilich ulyanov => வ்ளாடிமிர் இலிச் உல்யானோவ், vladimir ilich lenin => விளாடிமிர் இல்யிச் லெனின், vladimir horowitz => விளாடிமிர் ஹோரோவிட்ஸ்,