Tamil Meaning of vizor
தொப்பியின் முன் பகுதி
Other Tamil words related to தொப்பியின் முன் பகுதி
Nearest Words of vizor
- vizsla => விஸ்லா
- v-j day => வி-ஜே நாள்
- vladimir horowitz => விளாடிமிர் ஹோரோவிட்ஸ்
- vladimir ilich lenin => விளாடிமிர் இல்யிச் லெனின்
- vladimir ilich ulyanov => வ்ளாடிமிர் இலிச் உல்யானோவ்
- vladimir ilyich lenin => விளாடிமிர் இலிச் லெனின்
- vladimir ilyich ulyanov => விளாடிமர் இலிச் உல்யனோவ்
- vladimir lenin => விளாடிமிர் லெனின்
- vladimir putin => விளாடிமிர் புடின்
- vladimir vladimirovich mayakovski => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் மாயகோவ்ஸ்கி
Definitions and Meaning of vizor in English
vizor (n)
a piece of armor plate (with eye slits) fixed or hinged to a medieval helmet to protect the face
a brim that projects to the front to shade the eyes
vizor (n.)
See Visor.
FAQs About the word vizor
தொப்பியின் முன் பகுதி
a piece of armor plate (with eye slits) fixed or hinged to a medieval helmet to protect the face, a brim that projects to the front to shade the eyesSee Visor.
பில்,பிரிம்,உச்சி,நிழல்
No antonyms found.
vizir => வஜீர், viziership => வஜீர் பதவி, vizierial => விஜீரியல், vizier-azem => விஜியர்-அஜம், vizierate => விஜியர்,