Tamil Meaning of vladivostok
விளாடிவொஸ்டாக்
Other Tamil words related to விளாடிவொஸ்டாக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of vladivostok
- vladimir vladimirovich putin => விளாடிமர் விளாடிமிரோவிச் புடின்
- vladimir vladimirovich nabokov => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் நாபொகோவ்
- vladimir vladimirovich mayakovski => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் மாயகோவ்ஸ்கி
- vladimir putin => விளாடிமிர் புடின்
- vladimir lenin => விளாடிமிர் லெனின்
- vladimir ilyich ulyanov => விளாடிமர் இலிச் உல்யனோவ்
- vladimir ilyich lenin => விளாடிமிர் இலிச் லெனின்
- vladimir ilich ulyanov => வ்ளாடிமிர் இலிச் உல்யானோவ்
- vladimir ilich lenin => விளாடிமிர் இல்யிச் லெனின்
- vladimir horowitz => விளாடிமிர் ஹோரோவிட்ஸ்
Definitions and Meaning of vladivostok in English
vladivostok (n)
a seaport in the Asian part of Russia
FAQs About the word vladivostok
விளாடிவொஸ்டாக்
a seaport in the Asian part of Russia
No synonyms found.
No antonyms found.
vladimir vladimirovich putin => விளாடிமர் விளாடிமிரோவிச் புடின், vladimir vladimirovich nabokov => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் நாபொகோவ், vladimir vladimirovich mayakovski => விளாடிமிர் விளாடிமிரோவிச் மாயகோவ்ஸ்கி, vladimir putin => விளாடிமிர் புடின், vladimir lenin => விளாடிமிர் லெனின்,