Tamil Meaning of tripletail
ட்ரிபிள்டெயில்
Other Tamil words related to ட்ரிபிள்டெயில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of tripletail
- triplet code => ட்ரிப்லெட் குறியீடு
- triplet => டிரிப்லெட்
- triple-spacing => ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங்
- triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ்
- triple-headed => மூன்று தலை
- triple-decker => டிரிபிள் டெக்கர்
- tripled => முப்பது
- triple-crowned => மூன்று-முடி-அணிந்தவர்
- triple-crown season => ட்ரிபிள்-கிரவுன் சீசன்
- triple-crown => டிரிபிள்-கிரவுன்
- triple-tail => டிரிபிள்-டெயில்
- triple-tongue => டிரிபிள்-நாக்கு
- tripleurospermum => டிரிபிள்யூரோஸ்பெர்மம்
- tripleurospermum inodorum => டிரிபிலியுரோஸ்பர்மம் இனோடோரம்
- tripleurospermum oreades tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பர்மம் ஓரியாட்ஸ் ட்ஸிஹட்ஷெவி
- tripleurospermum tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பெர்மம் டச்சிஹெட்ஷெவி
- triplex => டிரிப்ளக்ஸ்
- triplicate => முப்படி
- triplicate-ternate => முத்திரை-முத்திரம்
- triplication => முப்பெருக்கம்
Definitions and Meaning of tripletail in English
tripletail (n)
large food fish of warm waters worldwide having long anal and dorsal fins that with a caudal fin suggest a three-lobed tail
FAQs About the word tripletail
ட்ரிபிள்டெயில்
large food fish of warm waters worldwide having long anal and dorsal fins that with a caudal fin suggest a three-lobed tail
No synonyms found.
No antonyms found.
triplet code => ட்ரிப்லெட் குறியீடு, triplet => டிரிப்லெட், triple-spacing => ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங், triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ், triple-headed => மூன்று தலை,