Tamil Meaning of triple-spacing
ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங்
Other Tamil words related to ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of triple-spacing
- triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ்
- triple-headed => மூன்று தலை
- triple-decker => டிரிபிள் டெக்கர்
- tripled => முப்பது
- triple-crowned => மூன்று-முடி-அணிந்தவர்
- triple-crown season => ட்ரிபிள்-கிரவுன் சீசன்
- triple-crown => டிரிபிள்-கிரவுன்
- triple time => டிரிபிள் டைம்
- triple sec => டிரிபிள் செக்
- triple play => ட்ரிபிள் பிளே
- triplet => டிரிப்லெட்
- triplet code => ட்ரிப்லெட் குறியீடு
- tripletail => ட்ரிபிள்டெயில்
- triple-tail => டிரிபிள்-டெயில்
- triple-tongue => டிரிபிள்-நாக்கு
- tripleurospermum => டிரிபிள்யூரோஸ்பெர்மம்
- tripleurospermum inodorum => டிரிபிலியுரோஸ்பர்மம் இனோடோரம்
- tripleurospermum oreades tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பர்மம் ஓரியாட்ஸ் ட்ஸிஹட்ஷெவி
- tripleurospermum tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பெர்மம் டச்சிஹெட்ஷெவி
- triplex => டிரிப்ளக்ஸ்
Definitions and Meaning of triple-spacing in English
triple-spacing (n)
typing that leaves two lines blank between lines of typing
FAQs About the word triple-spacing
ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங்
typing that leaves two lines blank between lines of typing
No synonyms found.
No antonyms found.
triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ், triple-headed => மூன்று தலை, triple-decker => டிரிபிள் டெக்கர், tripled => முப்பது, triple-crowned => மூன்று-முடி-அணிந்தவர்,