Tamil Meaning of triplet code
ட்ரிப்லெட் குறியீடு
Other Tamil words related to ட்ரிப்லெட் குறியீடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of triplet code
- triplet => டிரிப்லெட்
- triple-spacing => ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங்
- triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ்
- triple-headed => மூன்று தலை
- triple-decker => டிரிபிள் டெக்கர்
- tripled => முப்பது
- triple-crowned => மூன்று-முடி-அணிந்தவர்
- triple-crown season => ட்ரிபிள்-கிரவுன் சீசன்
- triple-crown => டிரிபிள்-கிரவுன்
- triple time => டிரிபிள் டைம்
- tripletail => ட்ரிபிள்டெயில்
- triple-tail => டிரிபிள்-டெயில்
- triple-tongue => டிரிபிள்-நாக்கு
- tripleurospermum => டிரிபிள்யூரோஸ்பெர்மம்
- tripleurospermum inodorum => டிரிபிலியுரோஸ்பர்மம் இனோடோரம்
- tripleurospermum oreades tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பர்மம் ஓரியாட்ஸ் ட்ஸிஹட்ஷெவி
- tripleurospermum tchihatchewii => ட்ரிபிளூரோஸ்பெர்மம் டச்சிஹெட்ஷெவி
- triplex => டிரிப்ளக்ஸ்
- triplicate => முப்படி
- triplicate-ternate => முத்திரை-முத்திரம்
Definitions and Meaning of triplet code in English
triplet code (n)
the normal version of the genetic code in which a sequence of three nucleotides codes for the synthesis of a specific amino acid
FAQs About the word triplet code
ட்ரிப்லெட் குறியீடு
the normal version of the genetic code in which a sequence of three nucleotides codes for the synthesis of a specific amino acid
No synonyms found.
No antonyms found.
triplet => டிரிப்லெட், triple-spacing => ட்ரிபிள்-ஸ்பேசிங், triple-space => டிரிபிள்-ஸ்பேஸ், triple-headed => மூன்று தலை, triple-decker => டிரிபிள் டெக்கர்,