Tamil Meaning of texas purple spike
டெக்சாஸ் பர்ப்பிள் ஸ்பைக்
Other Tamil words related to டெக்சாஸ் பர்ப்பிள் ஸ்பைக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of texas purple spike
- texas millet => டெக்சாஸ் மிலேட்
- texas longhorn => டெக்சாஸ் லாங்ஹார்ன்
- texas leaguer => டெக்ஸாஸ் லீகர்
- texas independence day => டெக்சாஸ் சுதந்திர தினம்
- texas horned lizard => டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி
- texas fever => டெக்சாஸ் காய்ச்சல்
- texas chachalaca => டெக்சாஸ் சசாலாகா
- texas bluebonnet => டெக்சாஸ் ப்ளூபோன்னெட்
- texas armadillo => டெக்சாஸ் அர்மடில்லோ
- texas => டெக்சஸ்
- texas ranger => டெக்சாஸ் ரேஞ்சர்ஸ்
- texas snowbell => டெக்சாஸ் ஸ்னோபெல்
- texas snowbells => டெக்சாஸ் ஸ்னோபெல்
- texas star => டெக்சாஸ் நட்சத்திரம்
- texas storksbill => டெக்சாஸ் ஸ்டோர்க்ஸ்பில்
- texas toad => டெக்சாஸ் டோட்
- texas tortoise => டெக்சஸ் ஆமை
- text => உரை
- text edition => எழுத்துப் பதிப்பு
- text editor => டெக்ஸ்ட் எடிட்டர்
Definitions and Meaning of texas purple spike in English
texas purple spike (n)
orchid with slender nearly leafless reddish-brown stems with loose racemes of reddish-brown flowers; of open brushy woods of southeastern Arizona and central Texas
FAQs About the word texas purple spike
டெக்சாஸ் பர்ப்பிள் ஸ்பைக்
orchid with slender nearly leafless reddish-brown stems with loose racemes of reddish-brown flowers; of open brushy woods of southeastern Arizona and central Te
No synonyms found.
No antonyms found.
texas millet => டெக்சாஸ் மிலேட், texas longhorn => டெக்சாஸ் லாங்ஹார்ன், texas leaguer => டெக்ஸாஸ் லீகர், texas independence day => டெக்சாஸ் சுதந்திர தினம், texas horned lizard => டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி,