Tamil Meaning of texas armadillo
டெக்சாஸ் அர்மடில்லோ
Other Tamil words related to டெக்சாஸ் அர்மடில்லோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of texas armadillo
- texas bluebonnet => டெக்சாஸ் ப்ளூபோன்னெட்
- texas chachalaca => டெக்சாஸ் சசாலாகா
- texas fever => டெக்சாஸ் காய்ச்சல்
- texas horned lizard => டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி
- texas independence day => டெக்சாஸ் சுதந்திர தினம்
- texas leaguer => டெக்ஸாஸ் லீகர்
- texas longhorn => டெக்சாஸ் லாங்ஹார்ன்
- texas millet => டெக்சாஸ் மிலேட்
- texas purple spike => டெக்சாஸ் பர்ப்பிள் ஸ்பைக்
- texas ranger => டெக்சாஸ் ரேஞ்சர்ஸ்
Definitions and Meaning of texas armadillo in English
texas armadillo (n)
having nine hinged bands of bony plates; ranges from Texas to Paraguay
FAQs About the word texas armadillo
டெக்சாஸ் அர்மடில்லோ
having nine hinged bands of bony plates; ranges from Texas to Paraguay
No synonyms found.
No antonyms found.
texas => டெக்சஸ், texarkana => டெக்சர்கானா, texan => டெக்ஸன், tex. => டெக்ஸ்., tewtaw => டெவ்டாவ்,