Tamil Meaning of texas horned lizard
டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி
Other Tamil words related to டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of texas horned lizard
- texas independence day => டெக்சாஸ் சுதந்திர தினம்
- texas leaguer => டெக்ஸாஸ் லீகர்
- texas longhorn => டெக்சாஸ் லாங்ஹார்ன்
- texas millet => டெக்சாஸ் மிலேட்
- texas purple spike => டெக்சாஸ் பர்ப்பிள் ஸ்பைக்
- texas ranger => டெக்சாஸ் ரேஞ்சர்ஸ்
- texas snowbell => டெக்சாஸ் ஸ்னோபெல்
- texas snowbells => டெக்சாஸ் ஸ்னோபெல்
- texas star => டெக்சாஸ் நட்சத்திரம்
- texas storksbill => டெக்சாஸ் ஸ்டோர்க்ஸ்பில்
Definitions and Meaning of texas horned lizard in English
texas horned lizard (n)
of arid and semiarid open country
FAQs About the word texas horned lizard
டெக்சாஸ் ஹார்ன்ட் பல்லி
of arid and semiarid open country
No synonyms found.
No antonyms found.
texas fever => டெக்சாஸ் காய்ச்சல், texas chachalaca => டெக்சாஸ் சசாலாகா, texas bluebonnet => டெக்சாஸ் ப்ளூபோன்னெட், texas armadillo => டெக்சாஸ் அர்மடில்லோ, texas => டெக்சஸ்,