Tamil Meaning of sylvilagus aquaticus
சில்விலாகஸ் அக்வாடிக்கஸ்
Other Tamil words related to சில்விலாகஸ் அக்வாடிக்கஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sylvilagus aquaticus
- sylvilagus => சில்விலேகஸ்
- sylviinae => சில்வியினே
- sylviidae => சில்வியிடே
- sylvian fissure => சில்வியன் பிஷர்
- sylvian aqueduct => சில்வியன் அக்வடக்ட்
- sylvia plath => சில்வியா பிளாத்
- sylvia curruca => சில்வியா குருக்கா
- sylvia communis => சில்வியா கொம்யுனிஸ்
- sylvester ii => சில்வெஸ்டர் II
- sylvanus => சில்வானஸ்
- sylvilagus floridanus => சில்விலாகஸ் ஃப்ளோரிடனஸ்
- sylvilagus palustris => சில்விலாகஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- sylvine => சில்வின்
- sylvite => சில்வியைட்
- symbion pandora => சிம்பியன் பேண்டோரா
- symbiosis => இணைவாழ்வு
- symbiotic => இணை வாழ்வு
- symbiotically => பரஸ்பர சார்பாக
- symbol => சின்னம்
- symbolatry => சின்னப்பூஜை
Definitions and Meaning of sylvilagus aquaticus in English
sylvilagus aquaticus (n)
a wood rabbit of southeastern United States swamps and lowlands
FAQs About the word sylvilagus aquaticus
சில்விலாகஸ் அக்வாடிக்கஸ்
a wood rabbit of southeastern United States swamps and lowlands
No synonyms found.
No antonyms found.
sylvilagus => சில்விலேகஸ், sylviinae => சில்வியினே, sylviidae => சில்வியிடே, sylvian fissure => சில்வியன் பிஷர், sylvian aqueduct => சில்வியன் அக்வடக்ட்,