Tamil Meaning of sylvian aqueduct
சில்வியன் அக்வடக்ட்
Other Tamil words related to சில்வியன் அக்வடக்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sylvian aqueduct
- sylvian fissure => சில்வியன் பிஷர்
- sylviidae => சில்வியிடே
- sylviinae => சில்வியினே
- sylvilagus => சில்விலேகஸ்
- sylvilagus aquaticus => சில்விலாகஸ் அக்வாடிக்கஸ்
- sylvilagus floridanus => சில்விலாகஸ் ஃப்ளோரிடனஸ்
- sylvilagus palustris => சில்விலாகஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- sylvine => சில்வின்
- sylvite => சில்வியைட்
- symbion pandora => சிம்பியன் பேண்டோரா
Definitions and Meaning of sylvian aqueduct in English
sylvian aqueduct (n)
a canal connecting the third and fourth ventricles
FAQs About the word sylvian aqueduct
சில்வியன் அக்வடக்ட்
a canal connecting the third and fourth ventricles
No synonyms found.
No antonyms found.
sylvia plath => சில்வியா பிளாத், sylvia curruca => சில்வியா குருக்கா, sylvia communis => சில்வியா கொம்யுனிஸ், sylvester ii => சில்வெஸ்டர் II, sylvanus => சில்வானஸ்,