Tamil Meaning of sylviinae
சில்வியினே
Other Tamil words related to சில்வியினே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sylviinae
- sylviidae => சில்வியிடே
- sylvian fissure => சில்வியன் பிஷர்
- sylvian aqueduct => சில்வியன் அக்வடக்ட்
- sylvia plath => சில்வியா பிளாத்
- sylvia curruca => சில்வியா குருக்கா
- sylvia communis => சில்வியா கொம்யுனிஸ்
- sylvester ii => சில்வெஸ்டர் II
- sylvanus => சில்வானஸ்
- sylvanite => சில்வனைட்
- sylvan => அடவி**Sylvan
- sylvilagus => சில்விலேகஸ்
- sylvilagus aquaticus => சில்விலாகஸ் அக்வாடிக்கஸ்
- sylvilagus floridanus => சில்விலாகஸ் ஃப்ளோரிடனஸ்
- sylvilagus palustris => சில்விலாகஸ் பாலுஸ்ட்ரிஸ்
- sylvine => சில்வின்
- sylvite => சில்வியைட்
- symbion pandora => சிம்பியன் பேண்டோரா
- symbiosis => இணைவாழ்வு
- symbiotic => இணை வாழ்வு
- symbiotically => பரஸ்பர சார்பாக
Definitions and Meaning of sylviinae in English
sylviinae (n)
alternative classification for the Old World warblers
FAQs About the word sylviinae
சில்வியினே
alternative classification for the Old World warblers
No synonyms found.
No antonyms found.
sylviidae => சில்வியிடே, sylvian fissure => சில்வியன் பிஷர், sylvian aqueduct => சில்வியன் அக்வடக்ட், sylvia plath => சில்வியா பிளாத், sylvia curruca => சில்வியா குருக்கா,