Gujarati Meaning of stephen grover cleveland
સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ
Other Gujarati words related to સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephen grover cleveland
- stephen girard => સ્ટીફન ગિરાડ
- stephen foster => સ્ટીફન ફોસ્ટર
- stephen decatur => સ્ટીફન ડેકાટુર
- stephen crane => સ્ટીફન ક્રેન
- stephen collins foster => સ્ટેફન કોલિન્સ ફોસ્ટર
- stephen butler leacock => સ્ટીફન બટલર લીકોક
- stephen arnold douglas => સ્ટીફન આર્નોલ્ડ ડગ્લાસ
- stephen a. douglas => સ્ટીફન એ. ડગ્લાસ
- stephen => સ્ટીફન
- stephead => સોતમા
- stephen hawking => સ્ટીફન હોકિંગ
- stephen jay gould => સ્ટીફન જે ગોલ્ડ
- stephen leacock => સ્ટીફન લીકોક
- stephen michael reich => સ્ટીફન માઇકલ રીચ
- stephen samuel wise => સ્ટીફન સેમ્યુઅલ વાઇઝ
- stephen sondheim => સ્ટીફન સોંડહીમ
- stephen spender => સ્ટીફન સ્પેન્ડર
- stephen vincent benet => સ્ટીફન વિન્સેન્ટ બેનેટ
- stephen william hawking => સ્ટીફન વિલિયમ હોકીંગ
- stephenson => સ્ટેફેન્સન
Definitions and Meaning of stephen grover cleveland in English
stephen grover cleveland (n)
22nd and 24th President of the United States (1837-1908)
FAQs About the word stephen grover cleveland
સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ
22nd and 24th President of the United States (1837-1908)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephen girard => સ્ટીફન ગિરાડ, stephen foster => સ્ટીફન ફોસ્ટર, stephen decatur => સ્ટીફન ડેકાટુર, stephen crane => સ્ટીફન ક્રેન, stephen collins foster => સ્ટેફન કોલિન્સ ફોસ્ટર,