Gujarati Meaning of stephead
સોતમા
Other Gujarati words related to સોતમા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephead
- stephanus johannes paulus kruger => સ્ટેફેનસ જોહાનેસ પોલ ક્રુગર
- stephanotis floribunda => સ્ટેફેનોટિસ ફ્લોરિબુંડા
- stephanotis => સ્ટેફેનોટિસ
- stephanomeria malheurensis => સ્ટેફેનોમેરીયા મલ્હેurenસીસ
- stephanomeria => સ્ટેફેનોમેરિયા
- stephanion => સ્ટેફેનિઓન
- stephanie graf => સ્ટેફેની ગ્રાફ
- stephane mallarme => સ્ટેફેન મેલાર્મે
- stephane grappelli => સ્ટેફન ગ્રાપેલ્લી
- stepfather => સોતરો
- stephen => સ્ટીફન
- stephen a. douglas => સ્ટીફન એ. ડગ્લાસ
- stephen arnold douglas => સ્ટીફન આર્નોલ્ડ ડગ્લાસ
- stephen butler leacock => સ્ટીફન બટલર લીકોક
- stephen collins foster => સ્ટેફન કોલિન્સ ફોસ્ટર
- stephen crane => સ્ટીફન ક્રેન
- stephen decatur => સ્ટીફન ડેકાટુર
- stephen foster => સ્ટીફન ફોસ્ટર
- stephen girard => સ્ટીફન ગિરાડ
- stephen grover cleveland => સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ
Definitions and Meaning of stephead in English
stephead (n)
a headline with the top line flush left and succeeding lines indented to the right
FAQs About the word stephead
સોતમા
a headline with the top line flush left and succeeding lines indented to the right
No synonyms found.
No antonyms found.
stephanus johannes paulus kruger => સ્ટેફેનસ જોહાનેસ પોલ ક્રુગર, stephanotis floribunda => સ્ટેફેનોટિસ ફ્લોરિબુંડા, stephanotis => સ્ટેફેનોટિસ, stephanomeria malheurensis => સ્ટેફેનોમેરીયા મલ્હેurenસીસ, stephanomeria => સ્ટેફેનોમેરિયા,