Gujarati Meaning of stephen leacock
સ્ટીફન લીકોક
Other Gujarati words related to સ્ટીફન લીકોક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stephen leacock
- stephen jay gould => સ્ટીફન જે ગોલ્ડ
- stephen hawking => સ્ટીફન હોકિંગ
- stephen grover cleveland => સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ
- stephen girard => સ્ટીફન ગિરાડ
- stephen foster => સ્ટીફન ફોસ્ટર
- stephen decatur => સ્ટીફન ડેકાટુર
- stephen crane => સ્ટીફન ક્રેન
- stephen collins foster => સ્ટેફન કોલિન્સ ફોસ્ટર
- stephen butler leacock => સ્ટીફન બટલર લીકોક
- stephen arnold douglas => સ્ટીફન આર્નોલ્ડ ડગ્લાસ
- stephen michael reich => સ્ટીફન માઇકલ રીચ
- stephen samuel wise => સ્ટીફન સેમ્યુઅલ વાઇઝ
- stephen sondheim => સ્ટીફન સોંડહીમ
- stephen spender => સ્ટીફન સ્પેન્ડર
- stephen vincent benet => સ્ટીફન વિન્સેન્ટ બેનેટ
- stephen william hawking => સ્ટીફન વિલિયમ હોકીંગ
- stephenson => સ્ટેફેન્સન
- step-in => સ્ટેપ-ઇન
- stepladder => સી'ડી
- stepmother => સોપાનમાતા
Definitions and Meaning of stephen leacock in English
stephen leacock (n)
Canadian economist best remembered for his humorous writings (1869-1944)
FAQs About the word stephen leacock
સ્ટીફન લીકોક
Canadian economist best remembered for his humorous writings (1869-1944)
No synonyms found.
No antonyms found.
stephen jay gould => સ્ટીફન જે ગોલ્ડ, stephen hawking => સ્ટીફન હોકિંગ, stephen grover cleveland => સ્ટીફન ગ્રોવર ક્લીવલેન્ડ, stephen girard => સ્ટીફન ગિરાડ, stephen foster => સ્ટીફન ફોસ્ટર,