Gujarati Meaning of st. john chrysostom
સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ
Other Gujarati words related to સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. john chrysostom
- st. john => સેન્ટ જોહન
- st. jerome => સેન્ટ જેરોમ
- st. james the apostle => સેન્ટ જ્યેમ્સ ધ અપોસ્ટલ
- st. james => સેન્ટ જેમ્સ
- st. irenaeus => સેન્ટ આઈરેનિયસ
- st. ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઓફ લાયોલા
- st. ignatius => સેન્ટ ઇગ્નેશિયસ
- st. gregory of nazianzen => સેન્ટ ગ્રેગરી ઓફ નાઝિયાન્ઝેન
- st. gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- st. francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- st. john river => સેન્ટ જોન નદી
- st. john the apostle => સેન્ટ જ્હોન અપોસ્તલ
- st. john the baptist => સેન્ટ જ્હોન ધ બેપ્ટિસ્ટ
- st. johns => સેન્ટ જોહન્સ
- st. john's => સેન્ટ જ્હોન'સ
- st. johns river => સેન્ટ જોહન્સ નદી
- st. joseph => સેન્ટ જોસેફ
- st. jude => સેન્ટ જુડ
- st. kitts => સેન્ટ કીટ્સ
- st. kitts and nevis => સેન્ટ કીટ્સ અને નેવિસ
Definitions and Meaning of st. john chrysostom in English
FAQs About the word st. john chrysostom
સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. john => સેન્ટ જોહન, st. jerome => સેન્ટ જેરોમ, st. james the apostle => સેન્ટ જ્યેમ્સ ધ અપોસ્ટલ, st. james => સેન્ટ જેમ્સ, st. irenaeus => સેન્ટ આઈરેનિયસ,