Gujarati Meaning of st. gregory of nazianzen
સેન્ટ ગ્રેગરી ઓફ નાઝિયાન્ઝેન
Other Gujarati words related to સેન્ટ ગ્રેગરી ઓફ નાઝિયાન્ઝેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. gregory of nazianzen
- st. gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- st. francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- st. francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઑફ એસિસી
- st. francis => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ
- st. eustatius => સેંટ યુસ્ટેટિયસ
- st. elmo's fire => સેન્ટ. એલ્મોસ ફાયર
- st. elias range => સેન્ટ ઇલિયાસ રેન્જ
- st. elias mountains => સેન્ટ ઈલિયાસ પર્વતો
- st. edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ માર્ટર
- st. edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધ કન્ફેસર
- st. ignatius => સેન્ટ ઇગ્નેશિયસ
- st. ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઓફ લાયોલા
- st. irenaeus => સેન્ટ આઈરેનિયસ
- st. james => સેન્ટ જેમ્સ
- st. james the apostle => સેન્ટ જ્યેમ્સ ધ અપોસ્ટલ
- st. jerome => સેન્ટ જેરોમ
- st. john => સેન્ટ જોહન
- st. john chrysostom => સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ
- st. john river => સેન્ટ જોન નદી
- st. john the apostle => સેન્ટ જ્હોન અપોસ્તલ
Definitions and Meaning of st. gregory of nazianzen in English
FAQs About the word st. gregory of nazianzen
સેન્ટ ગ્રેગરી ઓફ નાઝિયાન્ઝેન
No synonyms found.
No antonyms found.
st. gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I, st. francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી, st. francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઑફ એસિસી, st. francis => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ, st. eustatius => સેંટ યુસ્ટેટિયસ,