Gujarati Meaning of st. john the baptist
સેન્ટ જ્હોન ધ બેપ્ટિસ્ટ
Other Gujarati words related to સેન્ટ જ્હોન ધ બેપ્ટિસ્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. john the baptist
- st. john the apostle => સેન્ટ જ્હોન અપોસ્તલ
- st. john river => સેન્ટ જોન નદી
- st. john chrysostom => સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ
- st. john => સેન્ટ જોહન
- st. jerome => સેન્ટ જેરોમ
- st. james the apostle => સેન્ટ જ્યેમ્સ ધ અપોસ્ટલ
- st. james => સેન્ટ જેમ્સ
- st. irenaeus => સેન્ટ આઈરેનિયસ
- st. ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઓફ લાયોલા
- st. ignatius => સેન્ટ ઇગ્નેશિયસ
- st. johns => સેન્ટ જોહન્સ
- st. john's => સેન્ટ જ્હોન'સ
- st. johns river => સેન્ટ જોહન્સ નદી
- st. joseph => સેન્ટ જોસેફ
- st. jude => સેન્ટ જુડ
- st. kitts => સેન્ટ કીટ્સ
- st. kitts and nevis => સેન્ટ કીટ્સ અને નેવિસ
- st. lawrence => સેંટ લૉરેન્સ
- st. lawrence river => સેન્ટ લોરેન્સ નદી
- st. lawrence seaway => સેંટ લોરેન્સ સમુદ્રમાર્ગ
Definitions and Meaning of st. john the baptist in English
FAQs About the word st. john the baptist
સેન્ટ જ્હોન ધ બેપ્ટિસ્ટ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. john the apostle => સેન્ટ જ્હોન અપોસ્તલ, st. john river => સેન્ટ જોન નદી, st. john chrysostom => સેન્ટ જ્હોન ક્રિસોસ્ટોમ, st. john => સેન્ટ જોહન, st. jerome => સેન્ટ જેરોમ,