Tamil Meaning of spark counter
ஸ்பார்க் கவுண்டர்
Other Tamil words related to ஸ்பார்க் கவுண்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spark counter
- spark gap => ஸ்பார்க் கேப்
- spark lever => ஸ்பார்க் லீவர்
- spark off => ஸ்பார்க் ஆஃப்
- spark plug => ஸ்பார்க் ப்ளக்
- spark transmitter => ஸ்பார்க் டிரான்ஸ்மிட்டர்
- sparker => ஸ்பார்க்கர்
- sparking plug => ஸ்பார்க்கிங் பிளக்
- sparkle => ஒளிர்வு
- sparkle metal => ஜொலிக்கும் உலோகம்
- sparkleberry => ஸ்பார்க்ள்பெர்ரி
Definitions and Meaning of spark counter in English
spark counter (n)
an instrument that detects ionizing radiation from elementary particles
FAQs About the word spark counter
ஸ்பார்க் கவுண்டர்
an instrument that detects ionizing radiation from elementary particles
No synonyms found.
No antonyms found.
spark coil => ஸ்பார்க் காட்டி, spark chamber => ஸ்பார்க் சேம்பர், spark arrester => ஸ்பார்க் அரெஸ்டர், spark advance => ஸ்பார்க் முன்னேற்றம், spark => ஸ்பார்க்,