Tamil Meaning of spark chamber
ஸ்பார்க் சேம்பர்
Other Tamil words related to ஸ்பார்க் சேம்பர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spark chamber
- spark coil => ஸ்பார்க் காட்டி
- spark counter => ஸ்பார்க் கவுண்டர்
- spark gap => ஸ்பார்க் கேப்
- spark lever => ஸ்பார்க் லீவர்
- spark off => ஸ்பார்க் ஆஃப்
- spark plug => ஸ்பார்க் ப்ளக்
- spark transmitter => ஸ்பார்க் டிரான்ஸ்மிட்டர்
- sparker => ஸ்பார்க்கர்
- sparking plug => ஸ்பார்க்கிங் பிளக்
- sparkle => ஒளிர்வு
Definitions and Meaning of spark chamber in English
spark chamber (n)
an instrument that detects ionizing radiation from elementary particles
FAQs About the word spark chamber
ஸ்பார்க் சேம்பர்
an instrument that detects ionizing radiation from elementary particles
No synonyms found.
No antonyms found.
spark arrester => ஸ்பார்க் அரெஸ்டர், spark advance => ஸ்பார்க் முன்னேற்றம், spark => ஸ்பார்க், sparingly => அபூர்வமாக, sparing => சிக்கனம்,