Tamil Meaning of spark advance
ஸ்பார்க் முன்னேற்றம்
Other Tamil words related to ஸ்பார்க் முன்னேற்றம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spark advance
- spark arrester => ஸ்பார்க் அரெஸ்டர்
- spark chamber => ஸ்பார்க் சேம்பர்
- spark coil => ஸ்பார்க் காட்டி
- spark counter => ஸ்பார்க் கவுண்டர்
- spark gap => ஸ்பார்க் கேப்
- spark lever => ஸ்பார்க் லீவர்
- spark off => ஸ்பார்க் ஆஃப்
- spark plug => ஸ்பார்க் ப்ளக்
- spark transmitter => ஸ்பார்க் டிரான்ஸ்மிட்டர்
- sparker => ஸ்பார்க்கர்
Definitions and Meaning of spark advance in English
spark advance (n)
the timing of ignition relative to the position of the piston in an internal-combustion engine
FAQs About the word spark advance
ஸ்பார்க் முன்னேற்றம்
the timing of ignition relative to the position of the piston in an internal-combustion engine
No synonyms found.
No antonyms found.
spark => ஸ்பார்க், sparingly => அபூர்வமாக, sparing => சிக்கனம், sparidae => ஸ்பாரிடே, sparid fish => ஸ்பாரிட் மீன்,