Gujarati Meaning of spanish peseta
સ્પેનિશ પેસેટા
Other Gujarati words related to સ્પેનિશ પેસેટા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish peseta
- spanish people => સ્પેનિશ લોકો
- spanish paprika => સ્પેનિશ પેપ્રિકા
- spanish oyster plant => સ્પેનિશ ઓયસ્ટર છોડ
- spanish onion => સ્પેનિશ ડુંગળી
- spanish oak => સ્પેનિશ ઓક
- spanish needles => સ્પેનિશ સોય
- spanish moss => સ્પેનિશ મોસ
- spanish monetary unit => સ્પેનિશ નાણા એકમ
- spanish mackerel => સ્પેનિશ મેકરેલ
- spanish lime tree => સ્પેનિશ લીંબુના ઝાડ
- spanish pointer => સ્પેનિશ પોઈન્ટર
- spanish psyllium => સ્પેનિશ સાયલિયમ
- spanish rice => સ્પેનિશ રાઇસ
- spanish sahara => સ્પેનિશ સહારા
- spanish tamarind => સ્પેનિશ તામારિંડ
- spanish tea => સ્પેનિશ ચા
- spanish war => સ્પેનિશ યુદ્ધ
- spanish-american war => સ્પેનિશ-અમેરિકન યુદ્ધ
- spanish-speaking => સ્પેનિશ ભાષી
- spank => ઠપકો
Definitions and Meaning of spanish peseta in English
spanish peseta (n)
formerly the basic unit of money in Spain; equal to 100 centimos
FAQs About the word spanish peseta
સ્પેનિશ પેસેટા
formerly the basic unit of money in Spain; equal to 100 centimos
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish people => સ્પેનિશ લોકો, spanish paprika => સ્પેનિશ પેપ્રિકા, spanish oyster plant => સ્પેનિશ ઓયસ્ટર છોડ, spanish onion => સ્પેનિશ ડુંગળી, spanish oak => સ્પેનિશ ઓક,