Gujarati Meaning of spanish onion
સ્પેનિશ ડુંગળી
Other Gujarati words related to સ્પેનિશ ડુંગળી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish onion
- spanish oak => સ્પેનિશ ઓક
- spanish needles => સ્પેનિશ સોય
- spanish moss => સ્પેનિશ મોસ
- spanish monetary unit => સ્પેનિશ નાણા એકમ
- spanish mackerel => સ્પેનિશ મેકરેલ
- spanish lime tree => સ્પેનિશ લીંબુના ઝાડ
- spanish lime => સ્પેનિશ ચુનો
- spanish iris => स्पॅनिश આઈરિસ
- spanish inquisition => સ્પેનિશ ઇન્કિઝિશન
- spanish heath => સ્પેનિસ હીથ
- spanish oyster plant => સ્પેનિશ ઓયસ્ટર છોડ
- spanish paprika => સ્પેનિશ પેપ્રિકા
- spanish people => સ્પેનિશ લોકો
- spanish peseta => સ્પેનિશ પેસેટા
- spanish pointer => સ્પેનિશ પોઈન્ટર
- spanish psyllium => સ્પેનિશ સાયલિયમ
- spanish rice => સ્પેનિશ રાઇસ
- spanish sahara => સ્પેનિશ સહારા
- spanish tamarind => સ્પેનિશ તામારિંડ
- spanish tea => સ્પેનિશ ચા
Definitions and Meaning of spanish onion in English
spanish onion (n)
large mild and succulent onion; often eaten raw
FAQs About the word spanish onion
સ્પેનિશ ડુંગળી
large mild and succulent onion; often eaten raw
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish oak => સ્પેનિશ ઓક, spanish needles => સ્પેનિશ સોય, spanish moss => સ્પેનિશ મોસ, spanish monetary unit => સ્પેનિશ નાણા એકમ, spanish mackerel => સ્પેનિશ મેકરેલ,