Gujarati Meaning of spanish paprika
સ્પેનિશ પેપ્રિકા
Other Gujarati words related to સ્પેનિશ પેપ્રિકા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish paprika
- spanish oyster plant => સ્પેનિશ ઓયસ્ટર છોડ
- spanish onion => સ્પેનિશ ડુંગળી
- spanish oak => સ્પેનિશ ઓક
- spanish needles => સ્પેનિશ સોય
- spanish moss => સ્પેનિશ મોસ
- spanish monetary unit => સ્પેનિશ નાણા એકમ
- spanish mackerel => સ્પેનિશ મેકરેલ
- spanish lime tree => સ્પેનિશ લીંબુના ઝાડ
- spanish lime => સ્પેનિશ ચુનો
- spanish iris => स्पॅनिश આઈરિસ
- spanish people => સ્પેનિશ લોકો
- spanish peseta => સ્પેનિશ પેસેટા
- spanish pointer => સ્પેનિશ પોઈન્ટર
- spanish psyllium => સ્પેનિશ સાયલિયમ
- spanish rice => સ્પેનિશ રાઇસ
- spanish sahara => સ્પેનિશ સહારા
- spanish tamarind => સ્પેનિશ તામારિંડ
- spanish tea => સ્પેનિશ ચા
- spanish war => સ્પેનિશ યુદ્ધ
- spanish-american war => સ્પેનિશ-અમેરિકન યુદ્ધ
Definitions and Meaning of spanish paprika in English
spanish paprika (n)
a mild seasoning made from a variety of pimiento grown in Spain
FAQs About the word spanish paprika
સ્પેનિશ પેપ્રિકા
a mild seasoning made from a variety of pimiento grown in Spain
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish oyster plant => સ્પેનિશ ઓયસ્ટર છોડ, spanish onion => સ્પેનિશ ડુંગળી, spanish oak => સ્પેનિશ ઓક, spanish needles => સ્પેનિશ સોય, spanish moss => સ્પેનિશ મોસ,