Tamil Meaning of siracusa
சிராகுஸ்
Other Tamil words related to சிராகுஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of siracusa
- sirach => சிராச்
- sir yehudi menuhin => சர் யேகுதி மெனுஹின்
- sir william walton => சர் வில்லியம் வால்டன்
- sir william wallace => சர் வில்லியம் வாலஸ்
- sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன்
- sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன்
- sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ்
- sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல்
- sir william gilbert => சர் வில்லியம் கில்பர்ட்
- sir william gerald golding => சர் வில்லியம் ஜெரால்ட் கோல்டிங்
Definitions and Meaning of siracusa in English
siracusa (n)
a city in southeastern Sicily that was founded by Corinthians in the 8th century BC
FAQs About the word siracusa
சிராகுஸ்
a city in southeastern Sicily that was founded by Corinthians in the 8th century BC
No synonyms found.
No antonyms found.
sirach => சிராச், sir yehudi menuhin => சர் யேகுதி மெனுஹின், sir william walton => சர் வில்லியம் வால்டன், sir william wallace => சர் வில்லியம் வாலஸ், sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன்,