Tamil Meaning of sir william wallace
சர் வில்லியம் வாலஸ்
Other Tamil words related to சர் வில்லியம் வாலஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir william wallace
- sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன்
- sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன்
- sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ்
- sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல்
- sir william gilbert => சர் வில்லியம் கில்பர்ட்
- sir william gerald golding => சர் வில்லியம் ஜெரால்ட் கோல்டிங்
- sir william crookes => செர் வில்லியம் க்ரூக்ஸ்
- sir william chambers => சர் வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- sir william alexander craigie => சர் வில்லியம் அலெக்சாண்டர் கிரெய்கி
- sir walter scott => சர் வால்டர் ஸ்காட்
Definitions and Meaning of sir william wallace in English
sir william wallace (n)
Scottish insurgent who led the resistance to Edward I; in 1297 he gained control of Scotland briefly until Edward invaded Scotland again and defeated Wallace and subsequently executed him (1270-1305)
FAQs About the word sir william wallace
சர் வில்லியம் வாலஸ்
Scottish insurgent who led the resistance to Edward I; in 1297 he gained control of Scotland briefly until Edward invaded Scotland again and defeated Wallace an
No synonyms found.
No antonyms found.
sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன், sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன், sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ், sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல், sir william gilbert => சர் வில்லியம் கில்பர்ட்,