Tamil Meaning of sir william walton
சர் வில்லியம் வால்டன்
Other Tamil words related to சர் வில்லியம் வால்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir william walton
- sir william wallace => சர் வில்லியம் வாலஸ்
- sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன்
- sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன்
- sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ்
- sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல்
- sir william gilbert => சர் வில்லியம் கில்பர்ட்
- sir william gerald golding => சர் வில்லியம் ஜெரால்ட் கோல்டிங்
- sir william crookes => செர் வில்லியம் க்ரூக்ஸ்
- sir william chambers => சர் வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- sir william alexander craigie => சர் வில்லியம் அலெக்சாண்டர் கிரெய்கி
Definitions and Meaning of sir william walton in English
sir william walton (n)
English composer (1902-1983)
FAQs About the word sir william walton
சர் வில்லியம் வால்டன்
English composer (1902-1983)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir william wallace => சர் வில்லியம் வாலஸ், sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன், sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன், sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ், sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல்,