Gujarati Meaning of sir william huggins
સર વિલિયમ હગિન્સ
Other Gujarati words related to સર વિલિયમ હગિન્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir william huggins
- sir william herschel => સર વિલિયમ હર્શેલ
- sir william gilbert => સર વિલિયમ ગિલ્બર્ટ
- sir william gerald golding => સર વિલિયમ ગેરલ્ડ ગોલ્ડિંગ
- sir william crookes => સર વિલિયમ ક્રુક્સ
- sir william chambers => સર વિલિયમ ચેમ્બર્સ
- sir william alexander craigie => સર વિલિયમ એલેક્ઝાન્ડર ક્રેગી
- sir walter scott => સર વોલ્ટર સ્કોટ
- sir walter raleigh => સર વોલ્ટર રેલે
- sir walter ralegh => સર વોલટર રેલીઘ
- sir walter norman haworth => સર વોલ્ટર નોરમન હોવર્થ
- sir william rowan hamilton => સર વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન
- sir william turner walton => સર વિલિયમ ટર્નર વોલ્ટન
- sir william wallace => સર વિલિયમ વાલેસ
- sir william walton => સર વીલીયમ વોલ્ટન
- sir yehudi menuhin => સર યહુદી મેનુહિન
- sirach => સિરાક
- siracusa => સિરાકુસા
- siraj-ud-daula => સિરાજ-ઉદ-દૌલા
- siraskier => સિરાસ્કિયર
- siraskierate => સિરાસકિયેરેટ
Definitions and Meaning of sir william huggins in English
sir william huggins (n)
English astronomer who pioneered spectroscopic analysis in astronomy and who discovered the red shift (1824-1910)
FAQs About the word sir william huggins
સર વિલિયમ હગિન્સ
English astronomer who pioneered spectroscopic analysis in astronomy and who discovered the red shift (1824-1910)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir william herschel => સર વિલિયમ હર્શેલ, sir william gilbert => સર વિલિયમ ગિલ્બર્ટ, sir william gerald golding => સર વિલિયમ ગેરલ્ડ ગોલ્ડિંગ, sir william crookes => સર વિલિયમ ક્રુક્સ, sir william chambers => સર વિલિયમ ચેમ્બર્સ,