Gujarati Meaning of sir henry morton stanley
સર હેનરી મોર્ટન સ્ટેનલી
Other Gujarati words related to સર હેનરી મોર્ટન સ્ટેનલી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir henry morton stanley
- sir henry maxmilian beerbohm => સર હેનરી મેક્સિમિલિયન બિયરબહમ
- sir henry joseph wood => સર હેન્રી જોસેફ વુડ
- sir henry bessemer => સર હેનરી બેસેમર
- sir harry maclennan lauder => સર હેરી મેકલેનન લોડેર
- sir harold walter kroto => સર હરોલ્ડ વોલ્ટર ક્રોટો
- sir harold george nicolson => સર હેરોલ્ડ જ્યોર્જ નિકોલસન
- sir hans adolf krebs => સર હેન્સ એડોલ્ફ ક્રેબસ
- sir geraint => સર જેરેઇન્ટ
- sir george paget thomson => સર જ્યોર્જ પેજેટ થોમસન
- sir george otto trevelyan => સર જ્યોર્જ ઓટો ટ્રેવેલ્યન
- sir henry percy => સર હેન્રી પર્સી
- sir henry rider haggard => સર હેન્રી રાઈડર હેગાર્ડ
- sir henry wood => સર હેન્રી વુડ
- sir herbert beerbohm tree => સર હર્બર્ટ બીઅરબોમ ટ્રી
- sir hiram stevens maxim => મિસ્ટર હિરામ સ્ટીવન્સ મેક્સિમ
- sir howard walter florey => સાહેબ હૉવર્ડ વૉલ્ટર ફ્લોરે
- sir humphrey davy => સર હમ્ફ્રે ડેવી
- sir humphrey gilbert => સર હમ્ફ્રે ગિલ્બર્ટ
- sir isaac newton => સર આઇઝેક ન્યૂટન
- sir isaac pitman => સર આઈઝેક પિટ્મન
Definitions and Meaning of sir henry morton stanley in English
sir henry morton stanley (n)
Welsh journalist and explorer who led an expedition to Africa in search of David Livingstone and found him in Tanzania in 1871; he and Livingstone together tried to find the source of the Nile River (1841-1904)
FAQs About the word sir henry morton stanley
સર હેનરી મોર્ટન સ્ટેનલી
Welsh journalist and explorer who led an expedition to Africa in search of David Livingstone and found him in Tanzania in 1871; he and Livingstone together trie
No synonyms found.
No antonyms found.
sir henry maxmilian beerbohm => સર હેનરી મેક્સિમિલિયન બિયરબહમ, sir henry joseph wood => સર હેન્રી જોસેફ વુડ, sir henry bessemer => સર હેનરી બેસેમર, sir harry maclennan lauder => સર હેરી મેકલેનન લોડેર, sir harold walter kroto => સર હરોલ્ડ વોલ્ટર ક્રોટો,