Gujarati Meaning of sir humphrey davy
સર હમ્ફ્રે ડેવી
Other Gujarati words related to સર હમ્ફ્રે ડેવી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir humphrey davy
- sir howard walter florey => સાહેબ હૉવર્ડ વૉલ્ટર ફ્લોરે
- sir hiram stevens maxim => મિસ્ટર હિરામ સ્ટીવન્સ મેક્સિમ
- sir herbert beerbohm tree => સર હર્બર્ટ બીઅરબોમ ટ્રી
- sir henry wood => સર હેન્રી વુડ
- sir henry rider haggard => સર હેન્રી રાઈડર હેગાર્ડ
- sir henry percy => સર હેન્રી પર્સી
- sir henry morton stanley => સર હેનરી મોર્ટન સ્ટેનલી
- sir henry maxmilian beerbohm => સર હેનરી મેક્સિમિલિયન બિયરબહમ
- sir henry joseph wood => સર હેન્રી જોસેફ વુડ
- sir henry bessemer => સર હેનરી બેસેમર
- sir humphrey gilbert => સર હમ્ફ્રે ગિલ્બર્ટ
- sir isaac newton => સર આઇઝેક ન્યૂટન
- sir isaac pitman => સર આઈઝેક પિટ્મન
- sir jack hobbs => સર જેક હોબ્સ
- sir jacob epstein => સર જાકબ એપ્સ્ટેઇન
- sir james augustus henry murray => સર જেম્સ ઓગસ્ટસ હેનરી મુરે
- sir james augustus murray => સર જેમ્સ ઓગસ્ટસ મુરે
- sir james clark ross => સર જેમ્સ ક્લાર્ક રોસ
- sir james dewar => સર જેમ્સ ડ્યુઅર
- sir james matthew barrie => સર જેમ્સ મેથ્યુ બેરી
Definitions and Meaning of sir humphrey davy in English
sir humphrey davy (n)
English chemist who was a pioneer in electrochemistry and who used it to isolate elements sodium and potassium and barium and boron and calcium and magnesium and chlorine (1778-1829)
FAQs About the word sir humphrey davy
સર હમ્ફ્રે ડેવી
English chemist who was a pioneer in electrochemistry and who used it to isolate elements sodium and potassium and barium and boron and calcium and magnesium an
No synonyms found.
No antonyms found.
sir howard walter florey => સાહેબ હૉવર્ડ વૉલ્ટર ફ્લોરે, sir hiram stevens maxim => મિસ્ટર હિરામ સ્ટીવન્સ મેક્સિમ, sir herbert beerbohm tree => સર હર્બર્ટ બીઅરબોમ ટ્રી, sir henry wood => સર હેન્રી વુડ, sir henry rider haggard => સર હેન્રી રાઈડર હેગાર્ડ,