Gujarati Meaning of sir david alexander cecil low
સર ડેવિડ એલેકઝેન્ડર સિસિલ લો
Other Gujarati words related to સર ડેવિડ એલેકઝેન્ડર સિસિલ લો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir david alexander cecil low
- sir clive marles sinclair => સર ક્લાઇવ માર્લ્સ સિંક્લેયર
- sir christopher wren => સર ક્રિસ્ટોફર રેન
- sir charles wheatstone => સર ચાર્લ્સ વ્હિટસ્ટોન
- sir charles spencer chaplin => સર ચાર્લ્સ સ્પેન્સર ચેપ્લિન
- sir charles scott sherrington => સર ચાર્લ્સ સ્કોટ શેરિંગ્ટન
- sir charles leonard woolley => સર ચાર્લ્સ લિયોનાર્ડ વૂલી
- sir bernard williams => સર બર્નાર્ડ વિલિયમ્સ
- sir bernard lovell => સર બર્નાર્ડ લવલ
- sir bernard law montgomery => સર બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી
- sir barton => સર બાર્ટન
- sir david bruce => સર ડેવિડ બ્રુસ
- sir david low => સર ડેવિડ લો
- sir edmund hillary => સર એડમન્ડ હિલેરી
- sir edmund percival hillary => સર એડમંડ પર્સીવલ હિલેરી
- sir edward elgar => સર એડવર્ડ એલગાર
- sir edward victor appleton => સર એડવર્ડ વિક્ટર એપલ્ટન
- sir edward william elgar => સર એડવર્ડ વિલ્યમ એલગર
- sir edwin landseer luytens => સર એડવિન લેન્ડસીઅર લુટેન્સ
- sir edwin lutyens => સર એડવિન લ્યૂટિયન્સ
- sir ernst boris chain => સર અર્નેસ્ટ બોરિસ ચેઈન
Definitions and Meaning of sir david alexander cecil low in English
sir david alexander cecil low (n)
British political cartoonist (born in New Zealand) who created the character Colonel Blimp (1891-1963)
FAQs About the word sir david alexander cecil low
સર ડેવિડ એલેકઝેન્ડર સિસિલ લો
British political cartoonist (born in New Zealand) who created the character Colonel Blimp (1891-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir clive marles sinclair => સર ક્લાઇવ માર્લ્સ સિંક્લેયર, sir christopher wren => સર ક્રિસ્ટોફર રેન, sir charles wheatstone => સર ચાર્લ્સ વ્હિટસ્ટોન, sir charles spencer chaplin => સર ચાર્લ્સ સ્પેન્સર ચેપ્લિન, sir charles scott sherrington => સર ચાર્લ્સ સ્કોટ શેરિંગ્ટન,