Gujarati Meaning of sir charles wheatstone
સર ચાર્લ્સ વ્હિટસ્ટોન
Other Gujarati words related to સર ચાર્લ્સ વ્હિટસ્ટોન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir charles wheatstone
- sir charles spencer chaplin => સર ચાર્લ્સ સ્પેન્સર ચેપ્લિન
- sir charles scott sherrington => સર ચાર્લ્સ સ્કોટ શેરિંગ્ટન
- sir charles leonard woolley => સર ચાર્લ્સ લિયોનાર્ડ વૂલી
- sir bernard williams => સર બર્નાર્ડ વિલિયમ્સ
- sir bernard lovell => સર બર્નાર્ડ લવલ
- sir bernard law montgomery => સર બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી
- sir barton => સર બાર્ટન
- sir arthur travers harris => સર આર્થર ટ્રેવર્સ હેરિસ
- sir arthur sullivan => સર આર્થર સુલિવન
- sir arthur stanley eddington => સર આર્થર સ્ટેનલી ઍડિંગ્ટન
- sir christopher wren => સર ક્રિસ્ટોફર રેન
- sir clive marles sinclair => સર ક્લાઇવ માર્લ્સ સિંક્લેયર
- sir david alexander cecil low => સર ડેવિડ એલેકઝેન્ડર સિસિલ લો
- sir david bruce => સર ડેવિડ બ્રુસ
- sir david low => સર ડેવિડ લો
- sir edmund hillary => સર એડમન્ડ હિલેરી
- sir edmund percival hillary => સર એડમંડ પર્સીવલ હિલેરી
- sir edward elgar => સર એડવર્ડ એલગાર
- sir edward victor appleton => સર એડવર્ડ વિક્ટર એપલ્ટન
- sir edward william elgar => સર એડવર્ડ વિલ્યમ એલગર
Definitions and Meaning of sir charles wheatstone in English
sir charles wheatstone (n)
English physicist and inventor who devised the Wheatstone bridge (1802-1875)
FAQs About the word sir charles wheatstone
સર ચાર્લ્સ વ્હિટસ્ટોન
English physicist and inventor who devised the Wheatstone bridge (1802-1875)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir charles spencer chaplin => સર ચાર્લ્સ સ્પેન્સર ચેપ્લિન, sir charles scott sherrington => સર ચાર્લ્સ સ્કોટ શેરિંગ્ટન, sir charles leonard woolley => સર ચાર્લ્સ લિયોનાર્ડ વૂલી, sir bernard williams => સર બર્નાર્ડ વિલિયમ્સ, sir bernard lovell => સર બર્નાર્ડ લવલ,