Tamil Meaning of robert clive
robert clive
Other Tamil words related to robert clive
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert clive
- robert charles benchley => ராபர்ட் சார்லஸ் பெஞ்ச்லி
- robert burns woodward => ராபர்ட் பர்ன்ஸ் வுட்வர்ட்
- robert burns => ராபர்ட் பர்ன்ஸ்
- robert bunsen => ராபர்ட் பன்சன்
- robert bruce mathias => ராபர்ட் புரூஸ் மாத்தியாஸ்
- robert browning => ராபர்ட் பிரவுனிங்
- robert boyle => ராபர்ட் பாயில்
- robert benchley => ராபர்ட் பெஞ்ச்லி
- robert bartlett => ராபர்ட் பார்ட்லெட்
- robert barany => ராபர்ட் பேரனி
- robert curl => ராபர்ட் கர்ல்
- robert de niro => ராபர்ட் டி நீரோ
- robert e lee day => ராபர்ட் இ. லீ தினம்
- robert e lee's birthday => ராபர்ட் ஈ லீயின் பிறந்தநாள்
- robert e. lee => ராபர்ட் இ. லீ
- robert e. peary => ராபர்ட் இ. பியரி
- robert edwin peary => ராபர்ட் எட்வின் பியரி
- robert emmet sherwood => ராபர்ட் எம்மெட் ஷெர்வுட்
- robert f. curl => ராபர்ட் எப். கர்ல்
- robert falcon scott => ராபர்ட் ஃபால்கன் ஸ்காட்
Definitions and Meaning of robert clive in English
robert clive (n)
British general and statesman whose victory at Plassey in 1757 strengthened British control of India (1725-1774)
FAQs About the word robert clive
Definition not available
British general and statesman whose victory at Plassey in 1757 strengthened British control of India (1725-1774)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert charles benchley => ராபர்ட் சார்லஸ் பெஞ்ச்லி, robert burns woodward => ராபர்ட் பர்ன்ஸ் வுட்வர்ட், robert burns => ராபர்ட் பர்ன்ஸ், robert bunsen => ராபர்ட் பன்சன், robert bruce mathias => ராபர்ட் புரூஸ் மாத்தியாஸ்,