Tamil Meaning of robert curl
ராபர்ட் கர்ல்
Other Tamil words related to ராபர்ட் கர்ல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert curl
- robert charles benchley => ராபர்ட் சார்லஸ் பெஞ்ச்லி
- robert burns woodward => ராபர்ட் பர்ன்ஸ் வுட்வர்ட்
- robert burns => ராபர்ட் பர்ன்ஸ்
- robert bunsen => ராபர்ட் பன்சன்
- robert bruce mathias => ராபர்ட் புரூஸ் மாத்தியாஸ்
- robert browning => ராபர்ட் பிரவுனிங்
- robert boyle => ராபர்ட் பாயில்
- robert benchley => ராபர்ட் பெஞ்ச்லி
- robert bartlett => ராபர்ட் பார்ட்லெட்
- robert barany => ராபர்ட் பேரனி
- robert de niro => ராபர்ட் டி நீரோ
- robert e lee day => ராபர்ட் இ. லீ தினம்
- robert e lee's birthday => ராபர்ட் ஈ லீயின் பிறந்தநாள்
- robert e. lee => ராபர்ட் இ. லீ
- robert e. peary => ராபர்ட் இ. பியரி
- robert edwin peary => ராபர்ட் எட்வின் பியரி
- robert emmet sherwood => ராபர்ட் எம்மெட் ஷெர்வுட்
- robert f. curl => ராபர்ட் எப். கர்ல்
- robert falcon scott => ராபர்ட் ஃபால்கன் ஸ்காட்
- robert floyd curl jr. => ராபர்ட் பிளாய்ட் கர்ல் ஜூனியர்
Definitions and Meaning of robert curl in English
robert curl (n)
American chemist who with Richard Smalley and Harold Kroto discovered fullerenes and opened a new branch of chemistry (born in 1933)
FAQs About the word robert curl
ராபர்ட் கர்ல்
American chemist who with Richard Smalley and Harold Kroto discovered fullerenes and opened a new branch of chemistry (born in 1933)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert charles benchley => ராபர்ட் சார்லஸ் பெஞ்ச்லி, robert burns woodward => ராபர்ட் பர்ன்ஸ் வுட்வர்ட், robert burns => ராபர்ட் பர்ன்ஸ், robert bunsen => ராபர்ட் பன்சன், robert bruce mathias => ராபர்ட் புரூஸ் மாத்தியாஸ்,