Tamil Meaning of robert boyle
ராபர்ட் பாயில்
Other Tamil words related to ராபர்ட் பாயில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert boyle
- robert benchley => ராபர்ட் பெஞ்ச்லி
- robert bartlett => ராபர்ட் பார்ட்லெட்
- robert barany => ராபர்ட் பேரனி
- robert anson heinlein => ராபர்ட் அன்சன் ஹைன்லைன்
- robert andrews millikan => ராபர்ட் ஆண்ட்ரூஸ் மில்லிகன்
- robert adam => ராபர்ட் ஆடம்
- robert abram bartlett => ராபர்ட் ஆப்ரம் பார்ட்லெட்
- robert a. heinlein => ராபர்ட் ஏ. ஹைנிலைன்
- robert => ராபர்ட்
- roberdsman => ரோபர்ட்ஸ்மேன்
- robert browning => ராபர்ட் பிரவுனிங்
- robert bruce mathias => ராபர்ட் புரூஸ் மாத்தியாஸ்
- robert bunsen => ராபர்ட் பன்சன்
- robert burns => ராபர்ட் பர்ன்ஸ்
- robert burns woodward => ராபர்ட் பர்ன்ஸ் வுட்வர்ட்
- robert charles benchley => ராபர்ட் சார்லஸ் பெஞ்ச்லி
- robert curl => ராபர்ட் கர்ல்
- robert de niro => ராபர்ட் டி நீரோ
- robert e lee day => ராபர்ட் இ. லீ தினம்
- robert e lee's birthday => ராபர்ட் ஈ லீயின் பிறந்தநாள்
Definitions and Meaning of robert boyle in English
robert boyle (n)
Irish chemist who established that air has weight and whose definitions of chemical elements and chemical reactions helped to dissociate chemistry from alchemy (1627-1691)
FAQs About the word robert boyle
ராபர்ட் பாயில்
Irish chemist who established that air has weight and whose definitions of chemical elements and chemical reactions helped to dissociate chemistry from alchemy
No synonyms found.
No antonyms found.
robert benchley => ராபர்ட் பெஞ்ச்லி, robert bartlett => ராபர்ட் பார்ட்லெட், robert barany => ராபர்ட் பேரனி, robert anson heinlein => ராபர்ட் அன்சன் ஹைன்லைன், robert andrews millikan => ராபர்ட் ஆண்ட்ரூஸ் மில்லிகன்,