Gujarati Meaning of platanus acerifolia
પ્લેટનસ એસેરીફોલિયા
Other Gujarati words related to પ્લેટનસ એસેરીફોલિયા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of platanus acerifolia
- platanus => પ્લેટાનસ
- platanthera leucophea => પ્લેટાનેથેરા લ્યુકોફીઆ
- platanthera chlorantha => પ્લાન્ટાથેરા ક્લોરન્થા
- platanthera bifolia => પ્લેટેન્થેરા બિફોલિયા
- platanthera => પ્લેટનેથેરા
- platanistidae => પ્લેટાનિસ્ટીડાઈ
- platanist => પ્લેટાનિસ્ટ
- platanaceae => પ્લેટોનેસી
- platan => પ્લેટન
- plataleidae => પ્લાટાલિડે
- platanus occidentalis => અમેરિકન ચિનાર
- platanus orientalis => પ્লেનટસ ઓરિએન્ટલીસ
- platanus racemosa => પ્લેટનસ રેસેમોસા
- platanus wrightii => પ્લેટનસ વ્રાઇટી
- platband => પ્લેટબેંડ
- plate => પ્લેટ
- plate armor => प्लेट आर्मर
- plate armour => પ્લેટ આર્મર
- plate glass => પ્લેટ ગ્લાસ
- plate iron => પ્લેટ આયર્ન
Definitions and Meaning of platanus acerifolia in English
platanus acerifolia (n)
very large fast-growing tree much planted as a street tree
FAQs About the word platanus acerifolia
પ્લેટનસ એસેરીફોલિયા
very large fast-growing tree much planted as a street tree
No synonyms found.
No antonyms found.
platanus => પ્લેટાનસ, platanthera leucophea => પ્લેટાનેથેરા લ્યુકોફીઆ, platanthera chlorantha => પ્લાન્ટાથેરા ક્લોરન્થા, platanthera bifolia => પ્લેટેન્થેરા બિફોલિયા, platanthera => પ્લેટનેથેરા,