Gujarati Meaning of platanistidae
પ્લેટાનિસ્ટીડાઈ
Other Gujarati words related to પ્લેટાનિસ્ટીડાઈ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of platanistidae
- platanthera => પ્લેટનેથેરા
- platanthera bifolia => પ્લેટેન્થેરા બિફોલિયા
- platanthera chlorantha => પ્લાન્ટાથેરા ક્લોરન્થા
- platanthera leucophea => પ્લેટાનેથેરા લ્યુકોફીઆ
- platanus => પ્લેટાનસ
- platanus acerifolia => પ્લેટનસ એસેરીફોલિયા
- platanus occidentalis => અમેરિકન ચિનાર
- platanus orientalis => પ્লেનટસ ઓરિએન્ટલીસ
- platanus racemosa => પ્લેટનસ રેસેમોસા
- platanus wrightii => પ્લેટનસ વ્રાઇટી
Definitions and Meaning of platanistidae in English
platanistidae (n)
river dolphins
FAQs About the word platanistidae
પ્લેટાનિસ્ટીડાઈ
river dolphins
No synonyms found.
No antonyms found.
platanist => પ્લેટાનિસ્ટ, platanaceae => પ્લેટોનેસી, platan => પ્લેટન, plataleidae => પ્લાટાલિડે, platalea => પ્લાટેલિયા,