Gujarati Meaning of pierre teilhard de chardin
પિયેર તેઇલહાર્ડ ડી ચાર્ડિન
Other Gujarati words related to પિયેર તેઇલહાર્ડ ડી ચાર્ડિન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre teilhard de chardin
- pierre simon de laplace => પીઅરે સાઇમન દ લાપ્લેસ
- pierre larousse => પિયર લેરોસ
- pierre laporte bridge => પિયર લાપોર્ટે સેતુ
- pierre de terrail => પિએર ડે ટેરાઇલ
- pierre de fermat => ફેરમૅટ નો theorem
- pierre curie => પીઅર ક્યુરી
- pierre corneille => પિયેર કોર્નેલ
- pierre charles l'enfant => પિયરે ચાર્લ્સ લે'એનફંટ
- pierre boulez => પિએર બોલેઝ
- pierre auguste renoir => પિયર ઓગસ્ટ રેનોઇર
Definitions and Meaning of pierre teilhard de chardin in English
pierre teilhard de chardin (n)
French paleontologist and philosopher (1881-1955)
FAQs About the word pierre teilhard de chardin
પિયેર તેઇલહાર્ડ ડી ચાર્ડિન
French paleontologist and philosopher (1881-1955)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre simon de laplace => પીઅરે સાઇમન દ લાપ્લેસ, pierre larousse => પિયર લેરોસ, pierre laporte bridge => પિયર લાપોર્ટે સેતુ, pierre de terrail => પિએર ડે ટેરાઇલ, pierre de fermat => ફેરમૅટ નો theorem,