Gujarati Meaning of pierre charles l'enfant
પિયરે ચાર્લ્સ લે'એનફંટ
Other Gujarati words related to પિયરે ચાર્લ્સ લે'એનફંટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre charles l'enfant
- pierre boulez => પિએર બોલેઝ
- pierre auguste renoir => પિયર ઓગસ્ટ રેનોઇર
- pierre athanase larousse => પીએર એથેનેસ લેરોસ
- pierre abelard => પીઅર એબેલાર્ડ
- pierre => પિએર
- pieris protodice => પિયરિસ પ્રોટોડિસ
- pieris japonica => પિયરિસ જપોનિકો
- pieris floribunda => પિઅરિસ ફ્લોરિબંડા
- pieris brassicae => કોબીના પતંગિયા
- pieris => પિઅરિસ
- pierre corneille => પિયેર કોર્નેલ
- pierre curie => પીઅર ક્યુરી
- pierre de fermat => ફેરમૅટ નો theorem
- pierre de terrail => પિએર ડે ટેરાઇલ
- pierre laporte bridge => પિયર લાપોર્ટે સેતુ
- pierre larousse => પિયર લેરોસ
- pierre simon de laplace => પીઅરે સાઇમન દ લાપ્લેસ
- pierre teilhard de chardin => પિયેર તેઇલહાર્ડ ડી ચાર્ડિન
- pierre terrail => પિયરે ટેરાઈલ
- pierre-paul broca => પિઅર-પal બ્રોકા
Definitions and Meaning of pierre charles l'enfant in English
pierre charles l'enfant (n)
United States architect (born in France) who laid out the city plan for Washington (1754-1825)
FAQs About the word pierre charles l'enfant
પિયરે ચાર્લ્સ લે'એનફંટ
United States architect (born in France) who laid out the city plan for Washington (1754-1825)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre boulez => પિએર બોલેઝ, pierre auguste renoir => પિયર ઓગસ્ટ રેનોઇર, pierre athanase larousse => પીએર એથેનેસ લેરોસ, pierre abelard => પીઅર એબેલાર્ડ, pierre => પિએર,