Gujarati Meaning of pierre boulez
પિએર બોલેઝ
Other Gujarati words related to પિએર બોલેઝ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pierre boulez
- pierre auguste renoir => પિયર ઓગસ્ટ રેનોઇર
- pierre athanase larousse => પીએર એથેનેસ લેરોસ
- pierre abelard => પીઅર એબેલાર્ડ
- pierre => પિએર
- pieris protodice => પિયરિસ પ્રોટોડિસ
- pieris japonica => પિયરિસ જપોનિકો
- pieris floribunda => પિઅરિસ ફ્લોરિબંડા
- pieris brassicae => કોબીના પતંગિયા
- pieris => પિઅરિસ
- pierides => પિઅરિડ્સ
- pierre charles l'enfant => પિયરે ચાર્લ્સ લે'એનફંટ
- pierre corneille => પિયેર કોર્નેલ
- pierre curie => પીઅર ક્યુરી
- pierre de fermat => ફેરમૅટ નો theorem
- pierre de terrail => પિએર ડે ટેરાઇલ
- pierre laporte bridge => પિયર લાપોર્ટે સેતુ
- pierre larousse => પિયર લેરોસ
- pierre simon de laplace => પીઅરે સાઇમન દ લાપ્લેસ
- pierre teilhard de chardin => પિયેર તેઇલહાર્ડ ડી ચાર્ડિન
- pierre terrail => પિયરે ટેરાઈલ
Definitions and Meaning of pierre boulez in English
pierre boulez (n)
French composer of serial music (born in 1925)
FAQs About the word pierre boulez
પિએર બોલેઝ
French composer of serial music (born in 1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
pierre auguste renoir => પિયર ઓગસ્ટ રેનોઇર, pierre athanase larousse => પીએર એથેનેસ લેરોસ, pierre abelard => પીઅર એબેલાર્ડ, pierre => પિએર, pieris protodice => પિયરિસ પ્રોટોડિસ,