Tamil Meaning of otto the great
ஓட்டோ தி கிரேட்
Other Tamil words related to ஓட்டோ தி கிரேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of otto the great
- otto robert frisch => ஓட்டோ ராபர்ட் ஃப்ரிஷ்
- otto neumann sverdrup => ஓட்டோ நியுமேன் ஸ்வெர்ட்ரூப்
- otto meyerhof => ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப்
- otto loewi => ஆட்டோ லோவி
- otto jespersen => ஒட்டோ ஜெஸ்பெர்சென்
- otto i => ஒட்டோ ஐ
- otto heinrich warburg => ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க்
- otto hahn => ஓட்டோ ஹான்
- otto fritz meyerhof => ஓட்டோ ஃப்ரிட்ஸ் மெயர்ஹாஃப்
- otto frisch => ஒட்டோ ஃபிரிஷ்
- otto von bismarck => ஒட்டோ வான் பிஸ்மார்க்
- otto wagner => ஒட்டோ வேக்னர்
- ottoman => ஓட்டோமன்
- ottoman dynasty => ஆட்டோமன் வம்சம்
- ottoman empire => ஒட்டோமன் பேரரசு
- ottoman turk => ஒட்டோமன் துருக்கிய
- ottomans => ஒட்டோமன்
- ottomite => ஒட்டோமைட்
- ottorino respighi => ஒட்டோரினோ ரெஸ்பிகி
- ottrelite => ஆட்ரெலைட்
Definitions and Meaning of otto the great in English
otto the great (n)
King of the Germans and Holy Roman Emperor (912-973)
FAQs About the word otto the great
ஓட்டோ தி கிரேட்
King of the Germans and Holy Roman Emperor (912-973)
No synonyms found.
No antonyms found.
otto robert frisch => ஓட்டோ ராபர்ட் ஃப்ரிஷ், otto neumann sverdrup => ஓட்டோ நியுமேன் ஸ்வெர்ட்ரூப், otto meyerhof => ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப், otto loewi => ஆட்டோ லோவி, otto jespersen => ஒட்டோ ஜெஸ்பெர்சென்,