Tamil Meaning of otto heinrich warburg
ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க்
Other Tamil words related to ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of otto heinrich warburg
- otto hahn => ஓட்டோ ஹான்
- otto fritz meyerhof => ஓட்டோ ஃப்ரிட்ஸ் மெயர்ஹாஃப்
- otto frisch => ஒட்டோ ஃபிரிஷ்
- otto engine => ஆட்டோ எஞ்சின்
- otto cycle => ஓட்டோ சுழற்சி
- otto => ஆட்டோ
- ottmar mergenthaler => ஒட்மர் மெர்கெந்தாலர்
- otterhound => ஒட்டர்ஹவுண்ட்
- otter shrew => ஓட்டர் ஷ்ரூ
- otter hound => ஓட்டர் ஹவுண்ட்
- otto i => ஒட்டோ ஐ
- otto jespersen => ஒட்டோ ஜெஸ்பெர்சென்
- otto loewi => ஆட்டோ லோவி
- otto meyerhof => ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப்
- otto neumann sverdrup => ஓட்டோ நியுமேன் ஸ்வெர்ட்ரூப்
- otto robert frisch => ஓட்டோ ராபர்ட் ஃப்ரிஷ்
- otto the great => ஓட்டோ தி கிரேட்
- otto von bismarck => ஒட்டோ வான் பிஸ்மார்க்
- otto wagner => ஒட்டோ வேக்னர்
- ottoman => ஓட்டோமன்
Definitions and Meaning of otto heinrich warburg in English
otto heinrich warburg (n)
German biochemist who pioneered the use of chemical techniques in biological investigations; noted for studies of cellular respiration (1883-1970)
FAQs About the word otto heinrich warburg
ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க்
German biochemist who pioneered the use of chemical techniques in biological investigations; noted for studies of cellular respiration (1883-1970)
No synonyms found.
No antonyms found.
otto hahn => ஓட்டோ ஹான், otto fritz meyerhof => ஓட்டோ ஃப்ரிட்ஸ் மெயர்ஹாஃப், otto frisch => ஒட்டோ ஃபிரிஷ், otto engine => ஆட்டோ எஞ்சின், otto cycle => ஓட்டோ சுழற்சி,