Tamil Meaning of otto meyerhof
ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப்
Other Tamil words related to ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of otto meyerhof
- otto loewi => ஆட்டோ லோவி
- otto jespersen => ஒட்டோ ஜெஸ்பெர்சென்
- otto i => ஒட்டோ ஐ
- otto heinrich warburg => ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க்
- otto hahn => ஓட்டோ ஹான்
- otto fritz meyerhof => ஓட்டோ ஃப்ரிட்ஸ் மெயர்ஹாஃப்
- otto frisch => ஒட்டோ ஃபிரிஷ்
- otto engine => ஆட்டோ எஞ்சின்
- otto cycle => ஓட்டோ சுழற்சி
- otto => ஆட்டோ
- otto neumann sverdrup => ஓட்டோ நியுமேன் ஸ்வெர்ட்ரூப்
- otto robert frisch => ஓட்டோ ராபர்ட் ஃப்ரிஷ்
- otto the great => ஓட்டோ தி கிரேட்
- otto von bismarck => ஒட்டோ வான் பிஸ்மார்க்
- otto wagner => ஒட்டோ வேக்னர்
- ottoman => ஓட்டோமன்
- ottoman dynasty => ஆட்டோமன் வம்சம்
- ottoman empire => ஒட்டோமன் பேரரசு
- ottoman turk => ஒட்டோமன் துருக்கிய
- ottomans => ஒட்டோமன்
Definitions and Meaning of otto meyerhof in English
otto meyerhof (n)
United States biochemist (born in Germany) who studied the metabolism of muscles (1884-1951)
FAQs About the word otto meyerhof
ஆட்டோ மெயர்ஹோஃப்
United States biochemist (born in Germany) who studied the metabolism of muscles (1884-1951)
No synonyms found.
No antonyms found.
otto loewi => ஆட்டோ லோவி, otto jespersen => ஒட்டோ ஜெஸ்பெர்சென், otto i => ஒட்டோ ஐ, otto heinrich warburg => ஒட்டோ ஹென்றிச் வார்பர்க், otto hahn => ஓட்டோ ஹான்,